Το 1ο Γενικό Λύκειο Αγ. Βαρβάρας (Ελευθ. Βενιζέλου & Διομ. Κομνηνού) ορίζεται ως Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2024. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 09.30 – 12.30. Επισημαίνουμε ότι οι μαθητές/τριες πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες από τις 9.00 το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου 2024. Τονίζεται, επίσης, ότι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο της  αστυνομικής τους ταυτότητας. Η ώρα έναρξης του Διαγωνισμού είναι στις 9.30 π.μ. και η ώρα λήξης στις 12.30 μ.μ. Οι μαθητές/τριες μπορούν να αποχωρούν μια (1) ώρα μετά την έναρξη του Διαγωνισμού.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να προσέλθουν οι μαθητές/τριες που έχουν υποβάλει δήλωση συμμετοχής και ο κατάλογος τους έχει κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά από την οικεία Δ.Δ.Ε. Σε περίπτωση που προσέλθουν μαθητές/τριες μη εγγεγραμμένοι στον κατάλογο, μπορούν να λάβουν μέρος με την προϋπόθεση ότι το Εξεταστικό Κέντρο έχει τη δυνατότητα να τους δεχτεί και να πιστοποιήσει τη μαθητική τους ιδιότητα.

Η εξέταση των μαθητών/τριών με μαθησιακές δυσκολίες, λόγω της φύσης των θεμάτων, θα γίνει χωρίς καμία διαφοροποίηση από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα (αναπηρία, ατύχημα) που δεν επιτρέπει στο μαθητή/τρια να συμπληρώσει μόνος του το απαντητικό φύλλο, το Εξεταστικό Κέντρο θα ορίσει τριμελή επιτροπή η οποία θα αναλάβει τη συμπλήρωση του απαντητικού φύλλου παρουσία του μαθητή και σύμφωνα με τις υποδείξεις του. Το απαντητικό φύλλο ΔΕΝ θα βαθμολογηθεί και θα αποσταλεί μαζί με τα υπόλοιπα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη πιστοποίηση του προβλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 210-5624446

 

Αφήστε σχόλιο