Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του σχολικού έτους 2011-2012 αρχές Μαΐου διοργανώσαμε εσωτερικό πρωτάθλημα στο γυμναστήριο του σχολείου μας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με μπάσκετ αγοριών μεταξύ της Γ΄Λυκείου (μικτά) και Β & Α΄Λυκείου (μικτά). Νικητές του αγώνα ήταν οι μαθητές της Β & Α Λυκείου. Στην ομάδα συμμετείχαν ( Ανδριώτης, Γαλάνης, Θώδος, Καλαφάτης,  Κουλούρης-Κρεκούκης, Μιχαηλίδης, Μπούζας-Σιμονιάν )και στην αντίπαλη ομάδα συμμετείχαν  ( Αποστόλου Ουρανία-Καπετάνος-Πάτα-Παύλου-Πετρίδης-Πυρένης-Σωτηρόπουλος).

Οι αγώνες συνεχίστηκαν με βόλεϊ μαθητριών και μαθητών μεταξύ των τάξεων της Β & Γ Λυκείου. Στο βόλεϊ κοριτσιών νίκησαν οι μαθήτριες της Γ΄Λυκείου, που συμμετείχαν οι μαθήτριες (Αλεξοπούλου-Δανιά-Μιχαηλίδου-Ναυροζίδου-Νικολαίδου-Τσιλιγιάννη). Στο δε βόλεϊ αγοριών νίκησαν οι μαθητές της Β΄Λυκείου που συμμετείχαν οι (Ανδριώτης-Ευγενιώτης-Ηλιάδης Κ.-Ηλιάδης Σ-Κούρτζας-Κοφινάς).

Τέλος εύχομαι ως καθηγήτρια Φ. Αγωγής του σχολείου μας καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που μας έφυγαν και με επιμονή, συνέπεια και αγώνα να συνεχίσουν τα παιδιά που μένουν στο σχολείο μας, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Καθηγήτρια  Φ. Αγωγής
Αικατερίνη Μιχαήλ ΠΕ11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε σχόλιο