Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, το σχολείο μας υποδέχθηκε τους τελειόφοιτους και τις οικογένειές τους σε μία συγκινητική, αλλά συγχρόνως πολύ χαρούμενη γιορτή αποφοίτησης!

Τους μαθητές μας  υποδέχθηκαν η Δ/ντρια κ. Ελ. Στεφανίδη και όλοι οι καθηγητές του Συλλόγου Διδασκόντων μαζί με την Πρόεδρο κ. Θ. Κοτσυφάκη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που είχαν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τη γιορτή.

Όλοι συνεχάρησαν τους μαθητές μας για την αποφοίτησή τους, δίνοντάς τους τις πιο ζεστές ευχές για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους και την πορεία της ζωής τους.

Αποχαιρετιστήριο λόγο εκφώνησε η Δ/ντρια του σχολείου με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με πολλές αναμνήσεις και τις ευχές των καθηγητών τους να συνεχίσουν για να αναπτύσσουν κάθε πτυχή της προσωπικότητάς τους  και να πετύχουν τους στόχους τους. Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφώνησε επίσης αποχαιρετιστήριο λόγο  με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο γεμάτο χαρούμενες στιγμές των παιδιών από όλα τα μαθητικά τους χρόνια και έκλεισε με μία μαντινάδα και την ευχή να αγωνίζονται και να διατηρούν τις αξίες και τις αρχές τους.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική καθώς και σνακ και μη αλκοολούχα ποτά που προσέφερε ένα ειδικά εξοπλισμένο βανάκι στο χώρο του σχολείου, το οποίο είχε προσκληθεί από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη γιορτή αποφοίτησης.

Καλή επιτυχία παιδιά στους στόχους σας με δύναμη, ελπίδα και αγωνιστικότητα!

 

Αφήστε σχόλιο